1241192667_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No nyt se kevät näyttää tulleen ja sinivuokkoja on sinisenään. Ja ensimmäiseksi tiedoksi, että karitsoille nimiä keksineitten kesken on arvottu voittajat. Virallista arvontakuvaa ei valitettavasti saatu otettua, kun kamera oli reissussa. Arvonta-astiana toimi eilen illalla valmistunut Noro-sukka, jota olisin mielelläni esitellyt. Sukasta tuli tosin vähän väljä, mutta värit on hienot.

Olen tässä ollut viikon lomalla ja on ollut tosi mukavaa. Vaikka suurin osa töistä, jotka aina tapaan listata tehtäväksi, on kyllä tekemättä ( piti keritä lauma lampaita, maalata ikkunoita parissa pitäjässä, kitkeä kukkapenkkejä eri puolilla Varsinais-Suomea, polttaa kulottuneita heinämaita, haravoida, siivota, kehrätä, värjätä ja vaikka mitä). Se on itse asiassa aika rasittava piirre, että suunnittelee tekevänsä tuhat ja sata asiaa ja sitten on jotenkin ikäänkuin tekemättömiä töitä niskassa koko ajan. Kirja kädessä ja mehulasi toisessa, kaikessa rauhasssa rentona ei osaa olla ollenkaan. Ja kun kaikki ne tekemättömät tekemiset on ihan itse keksittyjä, siis ei itseasiassa ollenkaan pakollisia. Tai pitäähän ne lampaat keritä, mutta ei just nyt ja heinämaita ei voinut polttaa, kun oli liian kuivaa...

Ne oikeasti pakolliset tehtävät tietysti tuli tehtyä, että hommat on ihan kunnossa. Mutta tuo pää, siinä taitaa olla joku stressivika. Pakko opetella rentoutumaan. Onhan päässä oltava jotain vikaa, jos harrastuksista tulee stressiä!

Lampaat on aloittanut päiväulkoilut pihalla.  Jaloittelutarhan ruohonkorret on jo syöty ja lampaat on sitä mieltä, että pellolla olisi lisää ruohoa, mutta eihän siellä vielä ole mitään. 1241192073_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ai niin, arvontojen tulokset julkaistaan ja palkinnot voittajille lähetetään ihan lähipäivinä. Pitää ratkaista pari pientä teknistä ongelmaa ensin.